Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

WebTV - El canal de TV online per la teva empresa

Des de fa pocs anys el món d'Internet ha revolucionat amb l'arribada del vídeo en línia gràcies en gran mesura a les millores en les comunicacions. Avui en dia, hi ha un gran nombre d'opcions per publicar vídeos en línia i els usuaris utilitzen aquests per explicar, proposar, difondre, ensenyar o simplement mostrar amb imatges allò que opinen, els agrada, saben i ofereixen fent-ho públic a la resta d'internautes.

Per què?

Mitjançant els canals de WebTV tenim la possibilitat d'explicar amb imatges i vídeos allò que desitgem divulgar, fent-ho molt més fàcil d'entendre i per tant de comunicar.

Un vídeo de dos minuts pot mostrar allò que fa la teva empresa, els teus productes o com aplicar les solucions als problemes més habituals dels usuaris d'una manera amena. Aquestes són algunes de les utilitats dels canals WebTV, sent un mitjà que permet reforçar i potenciar la imatge de la marca o empresa.

"Una imatge val més que mil paraules ... i més de 1.000 imatges?"

Per a què serveix?

Ofereix el teu producte o servei explicant els avantatges de contractar-lo, les promocions o com utilitzar aquest amb altres productes relacionats ja que és molt valorat pels usuaris. Utilitza-ho per informar, promocionar i formar al client.

Referma la teva relació amb els teus clients i obre la possibilitat d'arribar a nous. Pensa que poden veure-ho milers d'usuaris i arribar a llocs on, per altres mitjans, no seria fàcil obrir-te pas. És una magnífica eina perquè et coneguin.

Com?

Des Connexio.cat creem canals WebTV específics per arribar als teus usuaris ajudant a la teva empresa a posicionar en un lloc destacat en el teu sector.

Si vols més informació, omple el següent formulari i et mostrarem els avantatges de tenir el teu propi canal WebTV.

Més info

El nostre canal WebTV

Accedeir al canal webTV a Connexio.TV

Més informació

Mitjançant els canals de WebTV tenim la possibilitat d'explicar amb imatges i vídeosallò que desitgem divulgar, fent-ho molt més fàcil d'entendre i per tant de comunicar.

Si desitges rebre més informació omple les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Omplir formulari

 

youtubeicon-1

Carregant...