Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

Comerç Online - Augmenta les oportunitats de negoci

Cada vegada més els usuaris fan ús d'Internet per a la compra o contractació de serveis en línia, sent aquest canal, un dels més econòmics per aconseguir captar noves vendes. Mostra el catàleg en línia i facilitar la possibilitat de la  compra online amb sistemes de pagament segur, fan que augmentin les teves oportunitats de negoci.

Per què a Internet?

En la majoria d'ocasions ens guiem per impulsos en la compra de productes o contractació de serveis. Si no tenim la possibilitat de comprar o contractar en aquell moment, perdem l'interès. 
No perdis una ocasió per aconseguir una venda!

A causa de l'augment de les vendes a través d'Internet, el teu negoci no ha de quedar al marge i ha d'estar preparat per a aquest fi, facilitant la compra a l'usuari final.

El comerç en línia és ideal tant per a negocis i canals de distribució, així com per a empreses que es dirigeixen al client final.

Vendre Online: Beneficis

Si el client ja coneix el teu producte, les teves referències, per que no pot comprar per Internet?. El client s'estalvia temps i desplaçaments tenint com a conseqüència un augment de la seva fidelitatsatisfacciópels teus productes i serveis.

Com a resultat del comerç en línia en el teu negoci, obtindràs els següents avantatges:

  • Augment de les vendes
  • Possibilita la venda dels teus productes les 24 hores, 365 dies l'any
  • Vendre en altres punts i llocs
  • Facilita un nou canal als teus distribuïdors
  • Acceptar comandes en línia
  • Desmarcar de la teva competència
  • Disminuir el temps de gestió

Quant costa i com posar-lo en marxa?

No et preocupis, en Connexio.cat t'ajudem a vendre per Internet. Tenim les millors opcions i apliquem les solucions que millor s'adapten al teu pressupost i negoci, permetent dinamitzar les vendes mitjançantentorns senzills i segurs, que permeten adaptar la teva web per al comerç en línia.

Omple les dades del formulari i ens posarem en contacte per concertar una entrevista i mostrar una personalització sense compromís.

Informe gratuït - eCommerce

Si desitges rebre més informació sobre els nostres productes omple el formulari de contacte i et farem un informe gratuït sobre la teva web valorant el teu potencial de venda via Internet.

Demanar informe

eCommerceweblogoBN .

Més informació

En els següents apartats trobareu més detalls sobre el comerç electrònic i les solucions que proposem:

Plataformes eCommerce

Passarel·la de pagament segur

Connexió a entorns ERP-CRM

Certificació i legislació