Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

ecoM: Notificació fefaent al mòbil

Les organitzacions tenen la necessitat d'estar en contacte amb els seus clients, usuaris, ciutadans, etc.Per comunicar informació del seu interès al mateix temps que manté un nivell de servei més proper i àgil, transmetent confiança i seguretat.

Per aquest motiu, l'ús del mòbil és un dels millors canals per arribar a tots ells de manera ràpida, senzilla i molt econòmica.

Per què?

Enviar comunicats certificats per correu o simplement notificar per correu electrònic no són del tot efectius ja que per costos o altres motius, no fan del tot efectiva l'entrega. Amb un panorama de gairebé 1,12 mòbils de mitjana per persona a Espanya, és fàcil imaginar que són pocs els que no tenen un i per tant una extensíssima majoria poden ser notificats per aquesta via (SMS).

Per aquest motiu, la notificació via SMS certificada al mòbil és un sistema amb un alt grau d'efectivitat.(57% més efectiu que altres mètodes tradicionals, inclòs el correu electrònic) i de baix cost.

Per a què? Beneficis

Aquesta solució et permet de manera ràpida, econòmica i segura, notificar de manera fefaent i amb plena validesa jurídica als seus destinataris aconseguint un estalvi en costos i temps per a la teva organització.

Àmbits d'aplicació

Alguns dels usos SMS certificats més habituals són:

  • Administració Pública: Comunicació de Sancions, licitacions, comunicació permisos d'obres, notificacions oficials, etc.
  • Asseguradores: Recordatori citació mèdica, revisions, presa de medicaments, renovació de pòlisses, publicitat i informació nous serveis, notificació canvis de servei, altes i cancel.lació.
  • Educació / Formació: Comunicats de falta d'assistència, informació de notes, accés a convocatòries.
  • Serveis i manteniment: Informe de serveis o promocions, comunicació a xarxa comercial, reclamació d'impagaments, confirmacions de compra.
  • Logística / Picking: Estat d'enviaments i comandes, estat d'estocs, devolucions, etc.

Com?

En Connexio.cat t'oferim solucions que passen des de la posada en marxa d'aplicacions d'enviament SMS locals basades en PC i programes de correu com Microsoft Outlook, fins integracions amb els teussistemes de gestió interns (ERP, CRM, entre altres).

Si vols rebre informació personalitzada, omple les dades del formulari i ens posarem en contacte per fer-te una demostració sense compromís.

Més info

Més informació

Si vols rebre informació personalitzada, omple les dades del formulari i ens posarem en contacte per fer-te una demostració sense compromís.

Més info

 

ECOMED-SMScert