Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

Solucions per augmentar les teves vendes a Internet 2.0

Des que les primeres webs fessin la seva aparició a Internet fins avui s'han produït un munt de millores dels sistemes, comunicacions, llenguatges de programació, eines i un llarg etcètera, que han donat com a resultat una evolució de la comunicació per Internet es converteix en un entorn de participació i col.laboració universal.

Què significa el 2.0?

Les primeres webs (denominades "1.0") permetien solament la comunicació unidireccional. Aquestes webs 1.0 exposava la informació de manera estàtica i no permetien l'intercanvi d'informació dels usuaris. El seu aspecte més destacat va ser l'hiperenllaç, també anomenat "link", que permetia seguir accedint a altres continguts relacionats amb allò que estàvem visualitzant.

Actualment les webs estan permetent interrelacionar-se i compartir, entre persones i usuaris de tot el món, experiències, opinions, coneixement, a través d'entorns que faciliten l'edició i publicació sense coneixements de programació. En definitiva, afavoreixen l'enriquiment del coneixement humà. A aquest fenomen s'anomena web 2.0.

Des que el 2004 es va començar a expandir aquest nou concepte dins de les "webs", un gran nombre de portals han fet història, revolucionant el món d'Internet. · Youtube, Facebook, Twitter, Viquipèdia, Blogs, RSS, etc. són alguns termes o noms de llocs web que els usuaris accedeixen diàriament per a aquests fins.

web10_web20_cat

És ara, quan les empreses comencen a veure no com una moda o fenomen de masses, sinó com una oportunitat de vendre o publicitar a través d'Internet a un cost més baix. A més, les web 2.0, possibiliten més opcions de comunicació que dinamitzen la difusió de les organitzacions i tenen un elevat índex de viralitat, ja que són els propis usuaris els que actuen com a canalitzadors divulgant allò que els agrada, satisfà, etcètera, entre els seus amics, fans, seguidors o col.laboradors.


- "Si fem que aquest fenomen es traslladi a la venda podem estar segurs que es convertirà en el nou comerç electrònic 2.0 (" eCommerce2.0 ")"

web20_cat

Les nostres solucions 2.0

És aquí on ens centrem aportant el nostre valor i coneixement oferint solucions que permeten atreure clients i faciliten la venda a Internet a les empreses i organitzacions.

Accedeix a cada apartat per llegir més informació sobre les nostres solucions a:

Comerç Online

Social Media

WebTV - el teu canal d'empresa

Cloud Collab - Col.laboració en línia