Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

Connexio.cat :: T'ajudem a vendre per Internet - Solucions eCommerce, pagament online, integració amb ERP-CRM, Xarxes socials, WebTV, creació i disseny web a Cornella, Consultoria i assessorament.

Comerç Online - Obert les 24h.

El comerç electrònic és una aplicació de les noves tecnologies de la informació que permet realitzar operacions de compra-venda de productes i serveis les 24 hores còmodament a través d'Internet. La venda en línia s'està convertint en un dels pilars clau per atreure més clients i incrementar així el volum de negoci.

Nosaltres t'ajudem. Augmenta les teves vendes!!

eCommerce_bn_home

Llegir més

WebTV per a la teva empresa

Els canals web de TV i videoblogs, estan permetent a les empreses donar a conèixer millor els seus productes als clients d'una manera senzilla i econòmica. Acarnissar els seus usos, consells, mostrar com funciona, o simplement, una mostra de la companyia d'una manera amena, té una gran repercussió. Una altra aplicació és l'ús intern, esdeveniments de la companyia, formació, etc.

Webtv :: Tu propio canal WebTV online

Tenir el teu canal, no és problema.  Nosaltres ho fem per tu.

Llegir més

Sordera digital - Xarxes socials 2.0

Les xarxes socials a Internet han revolucionat la manera de comunicar-se i d'interactuar. Amb la presència de la teva empresa o marca en aquests entorns 2.0, milloraràs la teva imatge"M'agrada", fidelitzar els teus clients "Fes-te fan" i augmentaràs les visites a la pàgina web"Recomanar". En conseqüència, més possibilitats de consolidar el teu negoci.

Socialitzem la teva Marca!

SocialMedia - Redes Sociales :: Socializamos tu marca

Llegir més