Accés per clients
Please wait while JT SlideShow is loading images...
T'ajudem a vendre per InternetEscolta als teus clients 2.0El teu canal WebTV a Internet

Connexio.cat:: Tecnologia evolutiva

Connexio.cat té com a objectiu donar cobertura a les empreses dins la seva àrea tecnològica, concretament en l'àmbit d'Internet, ajudant-les a créixer en aquest entorn 2.0.

Tenim en compte les possibilitats i mitjans que disposa cadascuna per dur a terme les solucions que li permetin autonomia i no dependència d'estructures fixes, ajudant-les a rendibilitzar el negoci.

La nostra experiència

En Connexio.cat tenim una experiència de més de deu anys en el disseny de solucions web a través de les telecomunicacions i Internet. L'equip de professionals de Connexio.cat ha format part d'empreses líders que ens han aportat un grau de coneixement d'elit que apliquem en cadascun dels nostres projectes. Direcció estratègica de vendes, gestió de projectes, disseny, desenvolupament, sistemes i telecomunicacions són alguns dels perfils dels qui formem l'equip de Connexio.cat

La tecnologia i Internet, la nostra passió

Som apassionats de les tecnologies de la informació i ens satisfà aplicar els nous avenços en tots els nostres projectes.

En Connexio.cat t'oferim totes les cobertures possibles. Ens encarreguem de tots els processos del projecte web, des de la creació i disseny, fins a la posada en marxa de la solució.

Les nostres solucions i serveis

Tot el que fem s'emmarca principalment en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a potenciar les vendes dels nostres clients a través d'Internet. Per això apliquem solucions en els següents àmbits:

  • Comerç electrònic
  • Social Media i Community Management 2.0
  • WebTV i nous mitjans
  • Entorns de treball online - Cloud Computing
  • Aplicacions per dispositius mòbils
  • Consultoria i assessoria

Acreditació

Recentment hem obtingut el Certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya, que ens acredita com a experts en les Competències de les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

ACTIC


(DOGV: 201.020.585.565)Direcció oficines

Les nostres oficines estan ubicades al Centre d'Empreses del Baix Llobregat.

Fotografia oficines Baix Llobregat

c / Tirso de Molina, 36
Cornellà del Llobregat
08940 Barcelona

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la